15.7.2016

Taloutta, säästämistä, matkailua, maalaisromantiikkaa ja -elämää..

Viimeinkin täällä. Pitkät ja suuret suunnitelmat siitä, kuinka "joku kaunis päivä" alkaisin kirjoittamaan ja myös julkaisemaan omia tekstejäni. No, tänään päätin että viimeinkin on Se Päivä.

Suurin syy miksi olen kirjoittamisen aloittamista pitkittänyt, on se, että pelkäsin laajentavani aihealueet liian suuriksi. Olen kiinnostunut niin monesta asiasta ja aiheesta, etten tiedä onnistunko pysymään vain yhdessä asiassa. Että tulisiko blogistani liian sekava ja laaja. Ja aiheuttaisiko se sen, ettei samat lukijat jaksaisi kovin pitkään lukea kirjoituksiani.
Mutta toisaalta, sellainen minä olen ja muiden on tässä tilanteessa vain hyväksyttävä, ettei tästä tule sellaista tärkeilevää, opettavaista ja välttämättä kovinkaan "asiallista" sivustoa. Eikä se kyllä ole tarkoituksenikaan.

Mutta tärkeimpiä aihealueitani tulevat siis olemaan talous, säästäminen, raha.. niin omat kuin myös muiden. Tätä avaan tulevissa kirjoituksissani lisää.
Sen lisäksi tulen kirjoittamaan maalaiselämästä, vanhasta talosta, omavaraisuudesta.. ja näin päästiin linkittymään myös tuohon edelliseen kohtaan, eli rahaan.

Minua on monesti sanottu (morkattu?) pihiksi ja että elämäni pyörii liikaa rahan ympärillä. En sano että raha on tärkeintä. Silti täältä pystytte sen myöhemminkin itse lukemaan, joten mitä sitä kiertelemään; saan suurta nautintoa pöyritellessäni "pennejä" ja säästäessäni senttejä. Silti asia ei ole ihan niin yksiselitteinen kuin miltä se ehkä kuulostaa. Ja kirjoitanpa tästäkin aiheesta lisää myöhemmin.

Yritän pitäytyä yllä olevissa aiheissa, mutta voin jo nyt taata, että mukaan tulee varmasti vielä paljon muitakin aiheita, joten koettakaahan pysyä matkassa mukana!


Asiasanat: talous,  säästäminenraha, maalaiselämävanha taloomavaraisuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti